Kehityspäällikkö – teollisuuden kunnossapito

Jaa ja välitä

Kehityspäällikkö, teollisuuden kunnossapito

Diplomi-insinööri, prosessitekniikka


“Olen paljon tekemisissä erilaisten henkilöiden kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat hyödyksi asioiden edistämiseksi.”

Olen neljättä vuotta töissä eräässä teollisuuden kunnossapitoyrityksessä. Vastuualueisiini kuuluu mm. paikallisen kunnossapitotoiminnan kehittäminen, toiminnan raportointi, erinäisten ohjeiden luonti ja päivitys, riskien arviointien ylläpito sekä yhteistyö asiakkaan kanssa niin projektiluontoisesti kuin myös päivittäisessä toiminnassa. Lisäksi olen mukana kehittämässä yrityksen ohjelmistoja, jotta niistä saadaan hyviä työkaluja meidän tekemisen tueksi. Työ sisältää paljon työskentelyä tietokoneella ja eri ohjelmistojen osaaminen on tärkeää (mm. MS Office-sovellukset ja SAP). Olen paljon tekemisissä erilaisten henkilöiden kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat hyödyksi asioiden edistämiseksi.

Olen koulutukseltani prosessitekniikan diplomi-insinööri Oulun yliopistosta. Aiempia alan työkokemuksia on mm. prosessinhoitaja (3 kesää opiskelujen aikana) ja projekti-insinööri (2 määräaikaista pätkää). Projekti-insinöörin ajoista palkkani on noussut jonkin verran, suurilta osin yrityksen vaihdon seurauksena. Nykyinen kuukausipalkkani jää silti jälkeen keskimääräisestä palkasta ajaltani prosessinhoitajana. Toisaalta tein silloin vuorotyötä, jolloin minulla oli yö- ja viikonloppuvuoroja, ja sain tehdä jonkin verran ylitöitä. Lisäksi juhannustöistä maksettiin varsin hyvä korvaus.

Tyypillisen työpäivän kuvaaminen on hieman hankalaa, kun päivät eroavat paljonkin toisistaan. Joskus koko päivä menee Exceliä hakatessa, joskus istun 8 tuntia palavereissa ja toisinaan olen kentällä koko päivän. Useimmiten kuitenkin päivät ovat sekoitus tietokoneella ja palavereissa istumista. Kaiken kaikkiaan työn vaihtelevuus ja eri ihmisten kanssa toimiminen on rikkaus, josta pidän työssäni.

Jaa ja välitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *